De kerstreis is alweer geweest. En wat was het reuze gezellig .

Iedereen heeft het wel naar zijn zin gehad. De kerstmarkten zijn ook altijd mooi en gezellig. Glühwein en Bratwurst is er volop verkrijgbaar en ook goed genuttigd .Menigeen houdt er van. 

Het weer viel nog niet tegen . Zondag was het in Köln  een bewolkte dag maar over het algemeen droog. Maandag was er in Bonn tot tegenstelling in Köln behoorlijk regen. Dinsdag in Düseldorf was het prima weer. Woensdagmorgen vertrok de Salvinia richting Arnhem waar we tegen 14 uur aankwamen en daar vandaan met de bus terug naar Zwijndrecht gingen waar we om 17.30 aankwamen.

's Avonds was het gezellig op de Salvinia,  er draaide altijd wel een muziekje of er was iemand van het personeel  Dj  waar je verzoeknummers aan kon vragen. 

Dinsdagavond was er een gezellige avond met live muziek tot in de late uurtjes. Gek genoeg waren Sinterklaas en  de Kerstman  er samen ook.  Zo iets is toch niet te begrijpen. Buiten op het overdekte achterdek was er om 17 uur koek en sopie wat bestond uit Glühwein en chocolademelk met of zonder iets alcoholische erin, maar met slagroom. We denken maar niet aan de calorietjes, dat doen we thuis weer .

Maar wat was het gezellig ,mede ook door  het bedienend  personeel.  En Gijsbert heeft het allemaal goed geregeld. Toppie!